• Welkom op dit forum. Log in om deze melding te laten verdwijnen. Nog geen account? Registreer dan gratis.

    Voordelen van een account:
    - lees en plaats forumberichten
    - lees en plaats sociale berichten
    - krijg toegang tot alle WMSX spellen
  • De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-stappen-verificatie in.

Review Denon AVR-X250BT

Master

Administrator
Medewerker
De Denon AVR-X250BT is een echte instapmodel voor een scherpe prijs. Dit betreft een 5.1 receiver waarmee je een home cinema kan creëren. Voor deze prijsklasse kan je uiteraard geen topmodel verwachten, maar de prestaties vallen ook absoluut niet tegen.
De AVR-X250BT beschikt over de mogelijkheid om via bluetooth muziek te streamen. Dit kan handig zijn om muziek vanaf een laptop of smartphone draadloos via de receiver te beluisteren. Met 70 watt per kanaal (gemeten bij stereo weergave over de volle frequentiebereik van 20 hz tot 20 khz met 0,08% Totaal harmonische vervorming) wat overeen komt met 130 watt volgens de minder strenge norm (1 kanaal in gebruik, frequentie van 1khz en met 1% Totaal harmonische vervorming) heeft deze receiver voldoende vermogen voor in een gemiddelde huiskamer. Aangezien dit een instapversie is ontbreekt de netwerkverbinding waarmee online muziek steamen, het gebruik van een app en firmware updates niet mogelijk zijn. En aangezien het een 5.1 receiver is ontbreekt Dolby Atmos ook tot de mogelijkheid.
Deze receiver heeft bijna een jaar in combinatie met de Polk TL1600 gewerkt (aangeschaft als combideal, verjaardagscadeau voor mijn vriendin vorig jaar) en is afgelopen weekend vervangen door de AVR-X1600H.
Meer over deze receiver: Tweakers | denon.com
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan