• Welkom op dit forum. Log in om deze melding te laten verdwijnen. Nog geen account? Registreer dan gratis.

  Voordelen van een account:
  - lees en plaats forumberichten
  - lees en plaats sociale berichten
  - krijg toegang tot alle WMSX spellen
 • De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-stappen-verificatie in.

Filter nieuwe berichten

Master

Administrator
Medewerker
Wie zich als nieuw lid op een Xenforo forum aanmeld zal in het begin bij "nieuwe berichten" alleen ongelezen berichten zien. Een gelezen bericht zal dus bij een volgende bezoek niet meer worden getoond onder "nieuwe berichten".
Om dit aan te passen kan het filter worden aangepast door daar "Ongelezen topics" uit te vinken en "Opslaan als standaard" aan te vinken om het vervolgens op te slaan door op de blauwe "Filter" button te drukken.
Schermafdruk van 2023-08-04 20-29-30.png


Deze standaard instelling kan gewijzigd worden door op de server naar /src/XF/ControllerPlugin/FindNew.php te gaan en de volgende regel op te zoeken (waarschijnlijk op regel 28):
PHP:
    return $filters;
Plaats daar boven de volgende regel:
PHP:
unset($filters['unread']);
Ter controle: je krijgt dan deze 2 regels in deze volgorde:
PHP:
    unset($filters['unread']);
    return $filters;

Sla vervolgens het bestand op en de standaard instelling is gewijzigd.

Let op! Na een File health check zal de melding Unexpected contents verschijnen in het admin paneel. Dit kan verder gewoon genegeerd worden. Verder is het een handige reminder om de aanpassing terug te kunnen vinden.
 
Laatst bewerkt:
Back
Bovenaan