• Welkom op dit forum. Log in om deze melding te laten verdwijnen. Nog geen account? Registreer dan gratis.

    Voordelen van een account:
    - lees en plaats forumberichten
    - lees en plaats sociale berichten
    - krijg toegang tot alle WMSX spellen
  • De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-stappen-verificatie in.

Kabinet gevallen, verkiezingen op komst

Master

Administrator
Medewerker
Gisteren is het kabinet gevallen tijdens het overleg over de migratieakkoord. De huidige coalitie (VVD, D66, CDA en ChristenUnie) moeten met elkaar eens worden om besluiten te kunnen maken. Het nadeel voor de grootste partij zonder meerderheid is dat zij een coalitie moeten vormen met andere partijen, waardoor de grootste partij niet hun eigen standpunten door kunnen drukken. In dat geval is een overleg nodig. Gisteren was er dus een overleg waarbij het zo ver kwam dat de het kabinet ten val kwam.

Nu staat het zomerreces voor de deur. Daarna zullen de campagnes voor alle partijen van start gaan (sommige partijen zijn daar al voorzichtig mee bezig, vooral op de Social Media). Waarschijnlijk mogen we in november weer naar de stembus.

Update: Op 22 november kunnen we gaan stemmen.
 
Laatst bewerkt:
Back
Bovenaan