• Welkom op dit forum. Log in om deze melding te laten verdwijnen. Nog geen account? Registreer dan gratis.

    Voordelen van een account:
    - lees en plaats forumberichten
    - lees en plaats sociale berichten
    - krijg toegang tot alle WMSX spellen
  • De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-stappen-verificatie in.

Michael Jai White

Master

Administrator
Medewerker
Michael Jai White (Brooklyn (New York), 10 november 1967) is een Amerikaans acteur en vechtkunstbeoefenaar. Hij speelde de comic superheld Al Simmons, de hoofdpersoon in de film Spawn uit 1997. De meervoudige karatekampioen was verantwoordelijk voor vechtscènes voor films van Steven Seagal en Jean-Claude Van Damme. White heeft ook Jax Briggs geportretteerd in Mortal Kombat: Legacy.

White werd geboren in Brooklyn, New York en verhuisde als tiener naar Bridgeport, Connecticut , waar hij in 1985 afstudeerde aan Central High School . Later studeerde hij af aan de Southern Connecticut State University in New Haven, CT.

White is een krijgskunstenaar in acht verschillende stijlen : Shōtōkan , Goju-Ryu (waarvoor hij studeerde bij Master Eddie Morales, waar hij leerde zijn Goju-karatetechniek aan te scherpen), Taekwondo , Kobudō , Tang Soo Do , Wushu , Braziliaans Jiu-Jitsu , en Kyokushin , met een specifieke focus in Kyokushin Karate (hoewel zijn stijl aspecten van veel verschillende vechtsporten omvat). White begon op zevenjarige leeftijd te trainen in de vechtsporten in Jujutsu . Hij nam vervolgens Shōtōkan op en ging later over op andere stijlen. White heeft ook de bijnaam "Black Dynamite".

White is een voormalig leraar speciaal onderwijs en gaf drie jaar les aan leerlingen met gedragsproblemen. Hij noemt zijn geschiedenis in het onderwijs als de reden waarom hij, ondanks zijn persoonlijke liefde voor het muziekgenre op 'veel niveaus', niet 'met een goed geweten' een positieve mening over hiphop kan hebben of 'sommigen excuseert van [zijn] doordringende en destructieve elementen ", voornamelijk vanwege zijn ervaring met jongeren die moeite hadden om het verschil tussen het en het echte leven te zien.

The Art of Action interview:
 
Laatst bewerkt:
inderdaad heeft meegespeeld in deze films althans eentje ervan?
Universal Soldier: The Return
op die gevecht scenes waren ze elkander waard vond ik.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Het fragment van Universal Soldier: The Return:


En tegen Steven Seagal (Exit Wounds):


Een leuke scene uit Blood and Bone:


Matt Mullins als tegenstander (een van de meest realistische gevechten):


En 1 van de films waarin Jai White met Scott Adkins te zien is:
 

deze is ook goed moest hem laten doen, omdat zijn broer ontvoerd was, maar daarna zie je het resultaat
 
gun freeze GIF
 
Back
Bovenaan