• Welkom op dit forum. Log in om deze melding te laten verdwijnen. Nog geen account? Registreer dan gratis.

    Voordelen van een account:
    - lees en plaats forumberichten
    - lees en plaats sociale berichten
    - krijg toegang tot alle WMSX spellen
  • De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-stappen-verificatie in.

pannenkoeken

Master

Administrator
Medewerker
Pannenkoeken zijn er in verschillende varianten. De naturel pannenkoek met poedersuiker en stroop zijn de meest bekende. Maar uiteraard is er veel meer mogelijk.

- Hartige pannenkoek:
Dit is de naturel pannenkoek, maar dan belegd met ragout. In plaats van naturel pannenkoeken kan je ook kaaspannenkoeken beleggen met ragout. Je kan hiervoor een plakje kaas op een pannenkoek leggen tijdens het bakken, maar de pannenkoek omdraaien zal dan niet lukken zonder aan de pan te gaan plakken. Dit kan je eenvoudig oplossen door geraspte kaas door het beslag te mengen en dan te bakken.

- Zoete pannenkoek:
Meng geraspte appel met kaneelpoeder door het beslag en bak de pannenkoeken. Serveer de pannenkoeken met karamelstroop om van een heerlijke zoete pannenkoek te genieten.

- pannenkoekpizza:
Bak de pannenkoek aan 1 kant en bestrooi de pannenkoek na het omdraaien met de (voorgebakken) ingrediënten naar keuze. De mogelijkheden zijn onbeperkt en succes gegarandeerd.
 
Kan ik hier ook pannenkoeken bestellen? 😋
Hungry Breakfast GIF
 

Master

Administrator
Medewerker
Bestellen kan wel, maar de vraag is of er ook iets geleverd gaat worden 🤣
 
Bovenaan