• Welkom op dit forum. Log in om deze melding te laten verdwijnen. Nog geen account? Registreer dan gratis.

    Voordelen van een account:
    - lees en plaats forumberichten
    - lees en plaats sociale berichten
    - krijg toegang tot alle WMSX spellen
  • De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-stappen-verificatie in.

REPowerEU: betaalbare, veilige en duurzame energie voor Europa

Master

Administrator
Medewerker
Nu Rusland dreigt te stoppen met het leveren van gas aan Europa is het de hoogste tijd om onafhankelijk te worden van Rusland.
Het plan is in mei 2022 door de Europese Commissie gepresenteerd.

In Nederland word er al volop gewerkt aan de opwekking van groene #waterstof. Twee voorbeelden daarvan is Holland Hydrogen I en PosHYdon.

Ook interessant:
 
Laatst bewerkt:
Zowel Nederland als Denemarken zijn volop bezig met het idee om kusntmatige eilanden aan te leggen voor het grootschalig opwekken van groene waterstof. Het ziet er naar uit dat de Denen hier als eerste mee aan de slag gaan.

 
Nu Rusland dreigt te stoppen met het leveren van gas aan Europa is het de hoogste tijd om onafhankelijk te worden van Rusland.
Inmiddels zijn de Europese reserves aangevuld tot minimaal 85% (de norm die vanuit Brussel was genoemd). De gasprijzen zijn daardoor weer gaan dalen.
Screenshot 2022-09-14 at 18-32-54 Gasprijzen dalen snel mogelijk deze winter op niveau van voo...png

 
En toch blijven ondanks de elektriek en gas prijsdaling, de voedingstoffen heel duur,de levensduurte zal nog stijgen, de fabrikanten en warenhuizen maken hier misbruik van?
Als de prijzen van beide zakken moet ook de inflatie naar beneden gaan waardoor de prijzen van voeding zo moet dalen?Maar dit gaan ze niet doen?
 
Back
Bovenaan