• Welkom op dit forum. Log in om deze melding te laten verdwijnen. Nog geen account? Registreer dan gratis.

    Voordelen van een account:
    - lees en plaats forumberichten
    - lees en plaats sociale berichten
    - krijg toegang tot alle WMSX spellen
  • De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-stappen-verificatie in.

Scott Adkins

Master

Administrator
Medewerker
Scott Adkins is een Engelse acteur. Hij speelt voornamelijk in thrillers en actiefilms.

Scott Adkins is geboren in Sutton Coldfield, Engeland, op 17 Juni 1976. Op zijn tiende levensjaar raakte hij geïnteresseerd in "martial arts", toen hij met zijn vader en broer een lokale judovereniging bezocht. Zijn interesse in "martial arts"groeide nog meer, toen hij op zijn veertiende Bruce Lee als idool aannam. In datzelfde jaar begon hij met het beoefenen van taekwondo en haalde op de leeftijd van 19 jaar de zwarte band. Hij heeft ook een achtergrond in Ninjutsu, Judo, Karate, Jiu jitsu, Wushu, Krav Maga, Capoeira, Jeet Kune Do en gymnastiek.

Verjaardag 1976-06-17
Geboorteplaats Sutton Coldfield, West Midlands, England, UK
Officiële website Scott Adkins

Bronnen: Wikipedia en tmdb

adkins.gif


Naast het feit dat Scott een prima acteur is is hij ook goed in het interviewen van collega acteurs. Bekijk hiervoor zijn uitgebreide collectie van The Art of Action.
 
Laatst bewerkt:
Back
Bovenaan