Welkom op dit forum. Log in om deze melding te laten verdwijnen. Nog geen account? Registreer dan gratis.

Update

Master

Administrator
Medewerker
Inmiddels zijn er een paar groepen toegevoegd aan het forum (op moment van schijven zijn er 10 groepen) en dit zal de komende tijd verder worden aangevuld.  Ook aan liefhebbers van films en series is gedacht. Een topic hierover starten met automatisch informatie van The Movie Database is nu een fluitje van een cent.  Verder kunnen keukenprinsen en prinsessen ideeën uitwisselen en is zelfs een koelkast-review plaatsen volledig toegestaan.

Verder lezen...


 

Master

Administrator
Medewerker
Wat is er mooier dan zelf een groep te kunnen maken? Goed nieuws: Als forumlid kan je een eigen groep aanmaken en beheren. Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een groep? Vraag het gewoon en word ook een forumbaas.
 

faroud

Member
hey gouwepeer ben jij dat op die forum? en wat bedoel je juist met een groep een lid mag aanmaken?

faroud (liever toska)
 

Master

Administrator
Medewerker
Hoi faroud (toska),
Zodra je bovenin de header op "Groepen" klikt zie je als het goed is de optie "creëer een groep" staan. Hiermee kan je dan een eigen groep aanmaken, welke je in de juiste forumcategorie dient te plaatsen (te selecteren tijdens het aanmaken).
 

Kate

Active Member
Wel, ik geef hier, net als bij Piep, toestemming om de notificaties in te voeren, maar ik weet werkelijk niet wat ik dan doe of wat ik binnenlaat!
 

Kate

Active Member
Als het goed is krijg je nou notificatie-allerts in de Nederlandse taal :)
Nee, het is je nog niet gelukt! Onder aan deze pagina staat nog steeds: Master Forum would like your permission to enable push notifications. En ik klik altijd van 'ja' maar wat en waarom, dat begrijp ik nog niet.
 

Master

Administrator
Medewerker
Het Masterforum gaat het groepensysteem verlaten zodat gewoon alle topics te zien zijn zonder groepslid te worden.
 

faroud

Member
Ik ben razend benieuwd wat er komt te staan. Push is duwen, dus wat ga ik duwen.
Master Forum wil graag uw toestemming om pushmeldingen in te schakelen dat wilt dit zeggen Kate
Als er iets geplaatst word hier op deze site dan krijg je waarschijnlijk rechts onderaan een melding te zien, je hoeft er enkel eens op te klikken en je bent op de juiste topic. (op je pc)
 
Bovenaan